BAŞKAN ERDEM PAZARCI ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Genel 15/04/2024 10:42

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem, güne pazarcı esnafımızla kahvaltı yaparak başladı. Pazarcı esnafımızla samimi bir sohbet ortamında geçen kahvaltıda, seçimlerden önce verdikleri sözü tutarak ilk kahvaltı programını pazarcı esnafıyla yaptıklarını belirten Başkan Erdem, gerek lezzet, gerek tazelik konusunda, bu emekler bizlerin sofralarına en güzel şekilde taşıyan pazarcılarımızın, en iyi şartlarda satışlarını yapabilmeleri için onların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.